Allmänt - Off Topic

Tips vid klädinköp

2016-11-11 09:11 #0 av: Eda

I min textilochtips-blogg har jag skrivit om överplagg som är lätta att ta på och av.

Först har jag skrivit om vilka olika modeller som finns och sedan följer i vilka butiker man hittar dem.
Förslag finns på plagg som är lättpåtagna om man själv kan klä på sig och plagg finns också som knäpps bakifrån om man har assisterad påklädning.

I bloggen finns det med många bilder med länkar till butiker, men går man in på respektive butiks webbsidor finns naturligtvis ett mycket större urval.


Köptips damer:

Se: Anpassade T-shirts, linnen, blusar, tröjor & baddräkter för damer – länkar till butiker

 

Köptips herrar:
Se: Anpassade T-shirts, linnen, skjortor, tröjor & badbyxor för herrar – länkar till butiker

OBS! Jag erhåller ingen provision eller ersättning från de butiker jag länkar till och butikerna har gett mig tillstånd att lägga ut deras bilder.


Anmäl
2016-11-25 11:07 #1 av: [lollo12]

Hej jag är ny här och vill berätta lite om min skolios som jag fick fastställd när jag var 16 år men jag har så svår skolios så det går knappt att göra något åt det men och har nog mest tränat bort det, jag är nu 21 så då har man har nog växt lite  jag har vant mig  att leva såhär och jag lever ändå och badar men jag får en del blickar då, ganska många ska jag säga er men ni kanske känner likadant då ni badar. 

Anmäl
2017-06-03 09:25 #2 av: Eda

När det gäller kläder för rullstolsburna kan jag meddela att Lindströms konfektion upphör till nyår och att allt nu reas ut.  

I sortimentet finns bl.a.: benfiltar, byxor, caper, förkläden, haklappar/salivskydd, omlottkjol, pyamasoveraller, tröjor, tygstövlar, vantar, halsdukar, mössor, jackor och åkpåsar.  

Hemsida se: www.049023800.se 

(Likaså har IZ Collection upphört i år)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.