Tankar och funderingar

Ont i revbenen?

2013-09-04 19:00 #0 av: Spieluhr

Hejsan!

Jag är ett halvår post-op, och jag undrar om någon vet hur det är med smärta i revbenen? Har i princip varit smärtfri tills någon vecka tillbaka. Nu har jag väldigt svårt för att somna på grund av att mina revben och lunga på höger sida värker som värst när jag ligger ner.

Ska till läkaren på måndag, på 6-månaderskontroll men jag ville bara höra ifall om någon känner igen sig eller vet någonting om plötslig revbensvärk? 

Anmäl
2013-09-07 14:00 #1 av: Anna

Har du gjort en bakre eller främre op?

Det har gått 1,5 år sedan min främre op och jag har fortfarande värk i revbenen på högersida. Kan inte ligga på högersidan för länge utan att få ont i både revben och lunga. Får även ganska kraftig kramp i revbenen på högersidan vid ansträngning eller om jag t.ex skrattar för mycket. På min ettårskontroll tidigare i våras sa min kirurg att det borde gå över, men jag har inte märkt någon förbättring sedan dess. Däremot har jag börjat vänja mig vid det och vet hur jag ska göra för att undvika det.

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.