Medlemmar

Operera Skolios?

2013-07-18 07:44 #0 av: Eva Forslund

Jag har haft konstaterad Skolios sedan 13 årsåldern, nu säger mina närmaste att jag har sjunkit ihop mer. Jag själv har inte märkt ngt mer än att jag fått. Astma, har svårt med andning o röst. Kan det ha koppling med varann? Kan operaton vara ngt för mig? Fördelar/ svårigheter, problem? Vet ngn?
Mvh Eva

Anmäl
2013-07-18 17:17 #2 av: Spieluhr

Eva, angående fördelar och nackdelar kan du gärna läsa omkring på forumet då det har besvarats några gånger redan. Men det jag råder dig att göra först och främst är att träffa en läkare, röntga ryggen och diskutera dina möjligheter med den läkaren du väljer att träffa. Fråga också då om en operation är nödvändigt, berätta också om dina besvär och fråga om det kan ha en koppling till skoliosen. 

Anmäl
2013-07-18 19:00 #3 av: Juliasundstrom

Håller med ovanstående talare :) Hör med din läkare, denne kan ge dig mer råd om vad som är bäst för just dig och vad det i ditt fall skulle leda till osv :)

Medarbetare på Skolios Ifokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.