2012-01-29 23:10 #0 av: CamillaS

Här tänkte jag berätta lite om själva iFokus. För dig som precis har hittat hit, antingen genom en sökmotor eller kanske tips från en kompis. Här kommer lite grundläggande information om vad iFokus är för något och hur du kommer in i det.

IFokus är ett stort community som växer och blir större hela tiden!
Här inne finns många olika forum under olika intresseområden, allt under samma "tak". Du behöver bara bli medlem och vips så har du tillgång till alla sajter som iFokus erbjuder. Det är väldigt smidigt och är väldigt enkelt att klicka sig runt på dom olika forumen.

Så här skriver grabbarna bakom ifokus:

På Internet finns många sajter där människor kan umgås, diskutera eller fördjupa sig i något intresse. Dessa sajter har i regel en inriktning som till exempel foto, aktier eller resor. För dig som användare innebär det att du måste vara medlem på en sajt för varje ämne du vill diskutera. Därför startade vi iFokus.

På iFokus är det annorlunda. Hos oss samlar vi alla sajter under ett och samma tak, precis som i en galleria. Varje sida drivs av en värd som tillsammans med sina medarbetare och medlemmar bestämmer vad just den sajten ska innehålla. Alla iFokus-sajter fungerar på exakt samma sätt och finns alltid lätt åtkomliga oavsett var i nätverket du befinner dig. Detta innebär att du som medlem inte behöver lära dig hur flera olika system fungerar, och att du bara behöver registrera dig och logga in på ett ställe.

När du besökt en av våra sajter kan du lätt byta fokus och flytta till en annan sajt, för att där prata med andra människor om ett annat ämne. Vår målsättning är att du som medlem på iFokus ska kunna välja ut precis de intressesajter som berör dig. Vi kallar det fokus.

iFokus för föreningar och företag

iFokus är inte bara en mötesplats för olika intressen. Föreningar, företag och privatpersoner kan också starta och driva egna sajter på iFokus-plattformen.

Brinner du själv för något ämne och vill starta en egen iFokus sajt? Grund kravet är att du måste vara minst 18 år för att få bli sajtvärd.
Är du det och vill veta mer, Klicka här och läs mer vad det innebär.

Bli medlem idag och ta del av den fantastiska gemenskapen som iFokus bjuder på! Välkommen till oss!